Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Szabó Zsófi sokkolóan szexi mélyen dekoltált ruhája mindent visz

Már csak Szabó Zsófi megjelenése miatt sem fogunk unatkozni az Álarcos énekes következő adásában, ami ezen a hétvégén kerül levetítésre.

...svg content...Fotó: Instagram/Szandi
TV

Takács Petra

Szerkesztő

A nézőknek semmi okuk nem lehet a panaszra, minden eddiginél nagyobb mennyiségben kapják a tartalmakat a nyakukba. A TV2 és az RTL Klub jócskán kiveszi a részét ebből, és megállás nélkül hozzák az új műsorokat.

Igazi „tűzijáték” zajlik előttünk, ami bizonyos szempontból történelmi jelentőséggel is bír, és ez csak a kezdet. Az év végéig újabb és újabb nagyon erős produkciókat fogunk kapni, szóval minden okunk megvan az örömre. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Az RTL Klub nemrég küldte útjára az egyik „csodafegyverét”, az Álarcos énekest, amivel kockáztattak is, mivel teljesen lecserélték a nyomozókat. Egy olyan tag sincs a nyomozók között, akik korábban állandó résztvevők lettek volna.

Álmodni sem merünk olyan kerek fenékről, mint Exatlon-Franciskáé

Szabó Zsófi karrierje egyik legnagyobb lehetőségét kapta meg ezzel, ráadásul Fluor Tomi oldalán, akivel köztudottan nagyon jóban van. Sokat cikkezik róluk a sajtó, és ez a folytatásban sem lesz másképp, főleg most.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.