18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,92 Ft
Euró
387,04 Ft
Font
451,99 Ft
Bitcoin
66,364 $

Meggyilkolták, amiért elfogyasztotta a saját főzésű pálinkájukat

Vádat emeltek azzal a nővel és férfival szemben, akik ököllel, lábbal, faléccel és felmosó nyéllel halálra verték azt a férfit, aki megitta a szeszes italukat.

...svg content...Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádirat szerint a rendszeres alkoholfogyasztó vádlottak 2020. szeptember 27-én a délelőtti órákban Szegeden, a rakpart gépkocsi felhajtója alatti területén tartózkodtak és a sértettel együtt italoztak – írta az ugyeszseg.hu.

Amikor a vádlottak észlelték, hogy a sértett megitta a pálinkájukat, felháborodtak és felváltva rúgták, taposták, ököllel ütötték, illetőleg egy közel fél méteres faléccel, valamint hegyes végű törött fém felmosónyéllel is bántalmazták. Soron kívül Gigantikus légtisztító lehet az emberiség ütőkártyája a klímaváltozás elleni küzdelemben

A vádlottak ezt követően a sértettet hátrahagyva a helyszínről eltávoztak. A férfira délután 1 óra körüli időben találtak rá a rakparton sétáló járókelők, akik értesítették a mentőszolgálatot.

Az életveszélyes állapotban levő sértettnél a bántalmazás következtében olyan súlyos mértékű volt a vérvesztés, hogy a szakszerű orvosi ellátás ellenére még aznap életét vesztette.

A főügyészség a vádlottakat halált okozó testi sértés bűntettével vádolja. A vádemeléskor letartóztatásban levő vádlottak bűnösségéről a Szegedi Törvényszék fog dönteni.