Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Villamossal ütközött a 7-es busz Budapesten, sérülésről egyelőre nem tudni

Összeütközött egy villamos és egy autóbusz Budapest XI. kerületében, az Etele út és a Tetényi út kereszteződésében.

...svg content...A forgalomba álló négy új hosszú CAF-villamos a budafoki kocsiszínben 2020. október 12-én. Az alacsonypadlós, 56 méteres szerelvények az 1-es villamosvonalon közlekednek. MTI/Máthé Zoltán
Belföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Balesetinfo beszámolója szerint műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, amely megakadályozta az 1-es villamos forgalmát este.

A portál a helyszíni szemtanuk és a villamos utasaitól úgy értesült, hogy az autóbusz a 7-es vonalán közlekedett és vélhetően figyelmen kívül hagyta a csomópontban található jelzőlámpa tilos jelzését. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A busz ezt követően behajtott a kereszteződésbe, ahol érintőlegesen ütközött a szabályosan közeledő 1-es villamossal, így meg is történt a baj.

Mint írják, a buszsofőr feltehetően úgy volt vele, hogy még időben elhaladt a villamos mellett, ugyanis folytatta útját a Bornemissza téri végállomás felé.

A buszos végül visszatért a baleset helyszínére, amely szerencsével zárult, ugyanis a kockázatos helyzet ellenére személyi sérülésről egyelőre nem tudni.

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.