Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,95 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,81 Ft
Bitcoin
63,969 $

A Sony hivatalosan is megerősítette: PS5 játékbemutató csütörtökön!

A Sony hivatalosan is megerősítette a PS5 játékbemutatójának időpontját.

Smart

A T-800-as

Szerkesztő

A Sony hivatalosan is megerősítette a PS5 játékbemutatójának időpontját. A japánok egy hosszabb üzenetben közölték a dátumot, és a pontos időpontot. Nagyon közel a várva várt leleplezés.

A liner.hu nemrég az elsők között számolhatott be arról, hogy a hírek szerint már ezen a héten megrendezhetik a PS5 nagy játékbemutatóját, amit rajongók milliói várnak. Nos, a Sony megerősítette a rendkívül fontos esemény pontos dátumát és időpontját.

A PS5 eseménye június 11-én lesz, csütörtökön, magyar idő szerint 22 órakor. Tekintve az eddig megjelent információkat, mindenképpen érdemes lesz követni a késő esti show-t, mert egészen remek címek mutatkozhatnak be.

Emellett az is kiderült, hogy a nagy „műsort” 1080p sebesség és 30 FPS mellett sugározzák. A csütörtökön látott játékok azonban még jobban fognak kinézni, ha azokat 4K televízión keresztül játsszuk a PS5 segítségével. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Várhatóan igen nagy lesz az ugrás a jelenlegi generációkhoz képest, amikre jelenleg sem lehet panasz. Az 1080p/30fps minőségre pedig elsősorban amiatt van szükség, mert ezzel megkönnyítik a műsor előállítását, hiszen ebben az időszakban a csapat tagjainak nagy része és a fejlesztők otthonról dolgoznak.

Lehetőség szerint a legjobb, ha a nézők majd fejhallgatóval hallgatják, figyelik az eseményeket. Egyszerűen csak a lehető legjobb hanghatások érdekében ajánlják ezt, mert a Sony készült pár remek hanghatással. A show-t a Twitchen és a YouTube-on keresztül is figyelemmel lehet majd követni.

Kapcsolódó hír:

https://liner.hu/ne-maradj-le-a-legujabb-ps4-akciokrol/

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.