Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
67,047 $

Hűha, Tóth Andi egy szál melltartóban!

Nincs miért szégyenlősködnie!

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Andi Magyarország igazi nagy kedvence lett, mióta feltűnt az X-Faktor ötödik szériájában, amit meg is nyert, ezzel bizonyítva rátermettségét és tehetségét ország-világ előtt. 

Mióta feltűnt a tehetségkutatóban, rengeteg másik műsorban is szerepet kapott. Bizonyított a Sztárban Sztárban és a Mintaapákban szintén bemutatkozott, slágereivel és őrülten vagány videóklipjeivel együtt pedig talán már nincs is olyan ember kis hazánkban, aki ne ismerné a nevét. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Tóth Andi ráadásul igazi bombanő, aki tudja, hogy mit akar, és ezt nem fél kimutatni. Bár megosztó személyiség, a támadások, a kritikák leperegnek róla, mostanra tudjuk, hogy igazi legyőzhetetlen, belevaló csaj. 

Az is tény, hogy a fiatal énekesnő nem fél megmutatni, milye van, bár ennek rajongói nyilvánvalóan csak örülni tudnak. Tóth Andi energikus, mosolygós és pozitív csaj, akit nehéz nem szeretni, irigyei pedig hiába próbálnak rajta fogást találni, bárkit pillanatok alatt a földre visz. 

A cikk még nem ért véget, folytatáshoz lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

Évente több millió szívbeteg halálához járul hozzá a környezetszennyezés

Hatalmas egészségügyi fenyegetést jelent, más egyéb környezeti tényezőkkel együtt.

Az Európa-bajnokság első döntetlenje, Erikssen góllal tért vissza a szívmegállása után

Erikssen, a Manchester United játékosa a szívmegállását követően már az első mérkőzésén gólt lőtt az Európa-bajnokságon. Az előző tornát hordágyon hagyta el a súlyos eset miatt, most pedig gólt ünnepelhetett.