Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,438 $

Kocsik éle ugorva ijesztgette a sofőröket Zoltán, két autó is elütötte, végül belehalt a sérüléseibe

A 28 éves férfi szándékosan ijesztgette a sofőröket a körforgalomban, végül ez jelentette a vesztét is.

...svg content...Illusztráció/Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Vasárnap a település bejárójánál levő körforgalom előtt először elütötte egy autó, aminek hatására átrepült a másik sávba, majd egy másik kocsi is elgázolta. Esélye sem volt a túlélésre. Zoltánt élettársa és az édesanyja gyászolja; Petra szerint a kedvese gondoskodó apa volt – olvasható a Bors magazin riportjában.

Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy tartsák tiszteletben az elhunytat!! Gyászol a család, és épp elég baj ez nekünk! Én a gyerekemet vesztettem el, a pici lány az apukáját! Mindenkit nagyon szépen kérek, legyünk tisztelettel egymás felé!” – írta Facebook-bejegyzésében Zoltán édesanyja. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A Facebookon egyébként többen is reagáltak a férfi halálhírére, egyesek szerint Zoltán a baleset idején igencsak zavarodottnak tűnt.

A kettős gázolást követően kiérkeztek a mentők a helyszínre, a férfi azonban élettel összeegyeztethetetlen sérüléseket szenvedett, így már nem tudtak rajta segíteni.

Az elsődleges vizsgálatok szerint a két sofőr a tőlük elvárhatót megtette a baleset elkerülése érdekében, így nem okolhatók a férfi haláláért. 

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.