Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,659 $

Nagy titkot árult el Dallos Bogi és Puskás Peti

Erre nem számítottunk!

...svg content...Fotó: Instagram/Puskás-Dallos Peti
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Puskás Peti és Dallos Bogi nemrég mondta ki a boldogító igent, mi pedig odáig vagyunk a fiatal párról készült képekért. A két zenész egyszerűen ragyog a boldogságtól, le sem tagadhatnák, hogy a felhők felett járnak két méterrel.

Puskás-Dallos Bogi most az Instagramon árult el egy nagy titkot az esküvőjükről, a képsorozattól pedig elolvadunk.  Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

“Amiről eddig még nem meséltem nektek. Sokat beszélgettünk Petivel arról, hogy milyennek is képzeljük a Nagy napunkat. Azt álmodtuk, hogy szeretnénk egy “fesztivál” hangulatú óriási lagzit, ahova meghívunk mindenkit, aki igazán fontos nekünk, és együtt ünneplünk egy hatalmasat, de közben mégis fontos volt, hogy megélhessük az intimitását is a házasságkötésünknek” – kezd mesélni Puskás Peti kedvese a közösségi oldalon. 

A cikk nem ért véget, folytatáshoz lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.

Rekordmeleg volt Budapesten péntek hajnalban

Ezúttal egy 1932-es melegrekord dőlt meg Budapesten, ami megint csak azt mutatja, hogy a világ változik, és nem jó irányba teszi ezt.