Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,017 $

Be akart törni egy családi házba, a szomszédok tartóztatták fel a rablót

Bíróság elé állították azt a negyvenes éveiben járó férfit, aki a vád szerint egy családi házba próbált meg betörni, azonban a szomszédok tetten érték, és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

...svg content...Police.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A többszörösen büntetett előéletű férfival szemben vagyon elleni bűncselekmények elkövetése miatt 2021 júniusában hirdetett ítéletet a Marcali Járásbíróság, melynek során két év három hónap fegyházbüntetésre ítélte, a letartóztatását viszont megszüntette – írta az ugyeszseg.hu.

A vádlott szabadlábra kerülése után folytatta korábbi életvitelét, és előbb Keszthelyen tört be egy ingatlanba, majd 2021 augusztusában megjelent Balatonmáriafürdőn is. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A férfi itt egy családi házba próbált meg betörni úgy, hogy az udvaron talált nagy méretű kővel bezúzta a bejárati ajtó melletti ablak üvegét, azonban az ingatlanba bemenni már nem tudott, mivel a szomszédok felfigyeltek a zajra, és kérdőre vonták a tetten ért vádlottat. A férfi ekkor futva elmenekült a helyszínről.

A két szomszéd azonban nem hagyta annyiban a dolgot,  autóval az elkövető után mentek, akit felszólítottak arra, hogy térjen vissza a helyszínre a rendőrök kiérkezéséig, aminek a férfi eleget tett. A Marcali Rendőrök végül a betöréssel érintett háznál elfogták és őrizetbe vették az elkövetőt.

A Marcali Járásbíróság a bíróság elé állítás keretében megtartott tárgyaláson az ügyészi váddal egyezően mondta ki bűnösnek a többszörös és egyben különös visszaesőnek minősülő férfit, akivel szemben két év fegyházbüntetést és három év közügyektől eltiltást szabott ki, valamint – mivel az ítélet nem emelkedett jogerőre – az ügyészség indítványára elrendelte a letartóztatását is.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.