Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

Csupán mérsékelt ütemben drágulhatnak ezen a héten az üzemanyagárak

Habár a Brent ára nőtt, a forint mindeközben erősödött, így nem várható számottevő drágulás a benzin és a gázolaj árában.

...svg content...Twenty20
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Továbbra is emelkedő tendenciát mutat a Brent típusú olaj hordónkénti ára, a héten még további közel 2,5%-os emelkedést mutatott hétfőről péntekre. Jelenleg is 72 dollár felett van 1 hordó olaj ára, augusztus elején volt erre utoljára példa – írta a Holtankoljak.hu portál.

Szerencsére a forint a héten erősödni tudott a dollárral szemben, egészen 293 forint alá is benézett az árfolyam, ami segíthet abban, hogy további jelentős üzemanyagár emelkedés ne jöjjön a következő héten. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A múlt heti 9-10 forintos (benzin, gázolaj) literenkénti átlagáremelés után úgy látjuk, hogy kevés esély van további üzemanyagár emelésre, maximum 2-3 forinttal emelkedhetnek még az árak a következő napokban.

Gyurcsány Ferenc levezette, szerinte miért volt jobb vele Magyarország

Lesznek szép számmal, akik vitatkozni fognak azon, amiket Gyurcsány Ferenc mondott, mert még mindig tömegek mondják azt, hogy soha nem akarnák újra miniszterelnökként.