Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Betonelemnek ütközött Gödöllőnél egy autós, 10 kilométeres dugó alakult ki

Ismét baleset történt az M3-ason a mezőkövesdi horrorkarambolt követően, ezúttal azonban egy másik szakaszán.

...svg content...Forgalom az M3-as autópályán Mogyoródnál, háttérben a Budai-hegység 2020. október 18-án. MTI/Kovács Tamás
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A katasztrófavédelem beszámolója szerint ugyanis egy, az útpályákat elválasztó betonelemnek ütközött egy autó az M3-as autópályán.

Az eset a pálya 30-as kilométere közelében, a Pest megyei Gödöllő térségében történt, egészen pontosan a főváros felé vezető oldalon. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Mint írják, az aszódi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, valamint a helyszínre mentők is érkezetek, ahol forgalmi akadály alakult ki, így torlódásra lehet számítani.

Az Útinform pedig azóta arról számolt be, hogy a baleset mögött 10 kilométeres sor alakult ki, nagyon komoly várakozásra lehet számítani.

Azt is javasolták a lakosságnak, hogy ha tehetik, kerüljék el a Hatvan és Gödöllő közötti szakaszt, de Aszód és Máriabesnyő között is jelentősen lassult a közlekedés.

Az elmúlt 12 órában teljes téboly volt a közutakon, többek között Szigetszentmiklósnál, Győrteleknél és Debrecenben is elgázoltak gyalogosokat.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.