Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,27 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
468,97 Ft
Bitcoin
63,673 $

Totem: Varga Viktor a Szarvasokról: Arrogáns társaság

Egyre feszültebb a hangulat a két tábor között.

...svg content...Fotó: TV2 Csoport
Style
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő

Varga Viktor bevallotta, otthon felejtette a teásdobozát, a zenész azonban nem esett kétségbe, és a természethez fordult. A Farkasok csapatának tagja fenyőrügyeket gyűjtött a teafőzéshez, és meg is kínálta társait vele.

A Farkasok azonban nem rajongtak a forró italért, Ekanem Bálint és Szabó Dóri is beszólt Viktornak, finoman utalva rá, hogy nem igazán sikerült eltalálni a dolgot. A zenész viszont nem keseredett el, és a jó szomszédi viszony ápolása érdekében át is ment a Szarvasok táborába. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Az ellenfél lelkesen üdvözölte Varga Viktort, teáját is többen elfogadták, az öröm viszont nem volt felhőtlen, Nagy Zsolt Leo kimondottan nehezményezte, hogy a Farkasok csapatát erősítő zenész megjelent a táborukban. Az sem segített, hogy békés szándékkal érkezett.

A Farkasok táborába visszatérő Varga Viktor  is érezte azonban, hogy valami nem volt rendben. 

“Egyébként ilyen arrogáns társaságot ritkán látok!” – jegyezte meg a zenész, társai pedig rögtön faggatni kezdték arról, hogy mi történt a Szarvasoknál tett látogatása során. Viktor bevallotta, hogy nagyon felidegesítették őt a többiek, hiszen folyamatosan a Gabival történtekről kérdezték.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2

Már a szomszédban is felfedezték a sötét anyagot, a Mars pályaingadozásaihoz is köze lehet

Egyre több dolog derül ki a rejtélyes sötét anyagról, ami mindenhol jelen lehet az univerzumban.