Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,327 $

Totem: rendesen kiakadtak a Farkasok a Szarvasokra: “Sutyerákok”

A Farkasok nem bírják a vidámságot.

...svg content...Fotó: Unsplash/ Soroush Karimi
Style
Author image

Kornis Vivien

Szerkesztő
TÉMÁK

Nagy a feszültség a Farkasok táborában, egyre inkább kiborulnak a Szarvasok csapatától. A táborban beszélgetve elsősorban azt sérelmezték, hogy a másik csapatnál mindig nagyon jó a hangulat, és ettől – feltehetően – hangosak is. 

Amikor szóba került, hogy a Szarvasok megjegyezték, a Farkasok “jól megalázták őket”, Szabó Dóri kijelentette, nem érti, miért van szükség ilyeneket mondani.  Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

“Én nem értem, hogy ez miért kell egyébként… Hogy miért kellenek ezek a mondatok!” – mondta a műsorvezető, mire Varga Viktor a háttérből így válaszolt:

“Mert sutyerákok!” – nem fogta magát vissza a zenész, miközben éppen a teafőzést fejezte be. Főztjéért egyébként nem igazán rajongtak a csapattársai, bár Varga Viktor szerint tűlevél illatú volt, ezt azonban Ekanem Bálint és Szabó Dóri sem érezte. 

Bálint szerint a tea ráadásul kifejezetten rossz is volt, mindenesetre Viktornak még van némi ideje fejlődnie, az évad ugyanis korántsem ért véget.

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.

Ez az app segít a gyerekek betegségeinek felderítésében, már 180 ezren használják

A Semmelweis Egyetem orvosai és kommunikációs szakemberei hozták létre az alkalmazást, hamarosan pedig egy fontos frissítés is érkezik.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrét sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.