Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Totem: Stohl András elvesztette a hidegvérét, nem kímélte Hamvai PG-t

Egymásnak feszült Stohl András és Hamvai PG.

...svg content...Fotó: TV2 Csoport
Style

Takács Petra

Szerkesztő

A TV2 új kalandreality-sorozatát akár drámának is hívhatjuk, tekintve, hogy a két hétfős sztárcsapat egymással is állandóan konfliktusba kerül, de saját csoportjukban sem mindig felhőtlen a hangulat.

Stohl András színművész és tévés műsorvezető, a Farkasok csoportjának igen erős karaktere kedvesen meginvitálta magukhoz a Szarvasok táborát, de úgy tűnik, a másik csapat nem annyira örült a meghívásnak. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nagy Zsolt Leo jelezte is, hogy a Farkasok fagyűjtésből visszatérő háromfős csapata inkább hagyja őket magukra, hiszen éppen dolgoznak, majd átmennek a táborukba, amikor készen állnak. 

“Félúton találkozunk!” – búcsúzott még el tőlük Stohl, Hamvai PG azonban nem tudta visszafogni magát, egy “Vagy nem!” kiáltással köszönt el a Farkasoktól. 

A lemezlovas beszólása azonban kimondottan rosszul érintette Stohlt, némi agresszióval a hangjában fordult vissza a Szarvasok főhadiszálláshoz, azt akarta megtudni, ki szólt be. Hamvai PG-t azonban senki nem akarta kiadni, hiszen Stohl Andrásban tényleg felment a pumpa, ez az arcán is látszott.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.