Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,780 $

Íme egy újabb elérhető árú kínai szupermobil

A Redmi bemutatta legújabb modelljét, a 10 Prime-ot, ami először Indiában debütálhat.

...svg content...XIaomi
Smart
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A hamarosan az európai piacon is kapható Redmi 10 Prime lényegében az alapmodell masszívabb, 6 000 mAh-ás akkumulátorral ellátott változata – írta a GSM Arena portál.

A Redmi 10 egy 6,5 hüvelykes, 90 Hz képernyőfrissítési sebességre képes, FHD+ felbontású LCD kijelzőt kapott, míg kamera terén egy 50 megapixeles főszenzor segíti a tökéletes videók és fényképek elkészítését a 8 megapixeles ultraszéles és két, egyenként 2 megapixeles mélységi lencsékkel. Soron kívül Fátyolfelhős, napos időnk lesz hétfőn, 19 fok körül alakul a hőmérséklet napközben

A készülék szívében a Helio G88 lapkakészlet duruzsol, ami mellé 4/6 GB RAM memóriát, illetve 64/128 GB tárhelyet szereltek.

A 6 000 mAh-ás aksinak köszönhetően a Redmi 10 Prime akár három napig is kibírja egyetlen töltéssel, bár ez a szívóssága sajnos a teljesítmény rovására megy, hiszen igencsak gyengécske a processzora.

Szoftverfronton a Xiaomi klasszikus MIUI 12.5 kezelői felületét kapjuk meg, ami a Google legfrissebb, Android 11 operációs rendszerére épül.

Fotó: XIaomi

A Redmi 10 Prime három színben, Phantom Black feketében, Astral White fehérben, illetve Bifrost Blue kékben kapható; az európai piacon valószínűleg az elkövetkező hónapok valamelyikében bukkanhat fel.

Deutsch Tamás: Magyar Péter nagyon nem az, akinek látszik

Deutsch Tamás reagált Magyar Péter bejelentésére, miszerint továbbra sem mond le mentelmi jogáról.