18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

13 éves lányt akart megerőszakolni, egy arra járó biciklis mentette meg

Egy kerékpáros és később a kiérkező rendőrök mentették meg egy rendkívül súlyos traumától egy 13 éves tiszaújvárosi kislányt.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Nagy Noel

Szerkesztő

Megindította a büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság azzal a 33 éves román férfivel szemben, aki szexuális erőszakot kezdett alkalmazni.

A tényállás szerint csütörtök délután a román férfi Tiszaújváros és Sajóörös közötti szakaszon találta meg a 13 éves kislányt, akire rá is támadt – olvasható a rendőrség közleményében. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

A férfi a lány két karját megragadta, majd földre lökte, befogta a száját és megpróbálta szexuálisan közeledni hozzá. Az volt a szerencse, hogy egy biciklis arra járt, aki megzavarta a bűnelkövetőt.

A rendőrök rövid időn belül megállapították a férfi kilétét, majd két a szolgálatból hazafelé tartó tiszaújvárosi megbízott és járőr a nyílt utcán el is fogta a férfit.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gyanúsítottként hallgatta ki az elkövetőt, majd előterjesztést tettek letartóztatásának ügyészi indítványozására is.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.