Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Krausz a Totemben: „Mi van, ha pont alattam szakad le, szétloccsan az agyvelőm, meghalok, vége”

Krausz Gábor harcol a démonjaival, amiket a tériszony hozott létre, és egyáltalán nincs könnyű helyzetben emiatt, miközben a sátrazás sem az ő világba.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábort ebben a formában még nem láthattuk, eddig összességében keveset tudhattunk róla, hiszen általában Tóth Gabi van középpontban. Az énekesnő férje sokkal visszahúzódóbb, és ez a Totemban is látszik, de ettől független ő is egy nagyon érdekes karakter, csak más.

Nem beszél túl sokat, ám igyekszik a csapat erőssége lenni, ami eddig összességében sikerült is, leszámítva néhány pontot. Általában a magasság az, ami kiszúr vele, mivel komoly tériszonya van, és olyan víziókat generál magában, ami ezeket csak felerősíti. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Legutóbb egy sziklafalon kellett felmásznia, és rátört az igazi félelem, amiről a TV2-nek adott interjújában beszélt. Noha a fal nem volt túl magas, ezt csak az tudhatja, aki hasonló iszonnyal küzd, mint Gábor.

Völgyesi Gabi Krausz Gábornak a Totemben: „Én egy rendkívül szociális ember vagyok, te nem”

Elismerte, nagyon megijedt, amikor a társai megtalálták a felfelé vezető utat, mert látta, hogy hol kellene feljutnia. „Láttam, hogy ez nem egy olyan út, ahol szoktunk járkálni…” – mesélte a sztorit a chef.

Lapozó: 1 2