18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,87 Ft
Euró
386,72 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
65,310 $

Borzalmas felvételek érkeztek a szolnoki kamionbalesetről

A személyautó felismerhetetlenre gyűrődött össze a szolnoki balesetben, melynek két kamion is résztvevője volt.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Újabb információk és képek láttak napvilágot a Szolnoknál történt súlyos balesetről, ami a 4. számú főút 93. kilométerszelvényében történt. Az eddigi információk szerint egy 46 éves sofőr haladt a vontatóból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel Szolnokon.

Debrecen irányából Budapest felé haladt, amikor 2 óra 30 perc körül bekövetkezett a súlyos baleset. ”A jelzett útszakaszon a forgalom fényjelző készülék segítségével halad, azonban a sofőr feltehetően figyelmetlenségből nekiütközött egy forgalmi okból lassító személygépkocsinak, azt nekitolta az előtte haladó személygépjárműnek, majd az ütközés ereje mindkét gépkocsit kifordította a szemközti forgalmi sávba, ahol a balesetben további gépjárművek lettek a baleset részesei.” – írja a rendőrség. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Tömegkarambol a 4-es főúton Szolnoknál, egy embert feszítővágóval szabadítottak ki

A forgalmi okokból lassító személygépkocsi vezetője, súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett, addig egy másik sofőr és utasa könnyebben sérült meg. „A rendőrök a forgalmat a 32-es út irányába, majd onnan a 4625. útra terelik Szolnok belvárosa felé. Kérjük a közlekedők türelmét!”

Fotó policehu
Fotó policehu
Fotó policehu

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.