Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,940 $

Totem: Völgyesi Gabi tartott attól, hogy a csapata nem lesz támogató vele, és így is lett

Völgyesi Gabi részben számított arra, nem biztos, hogy jól fogja magát érezni a Totemban, de nagyon érdekelte a kaland, már csak az erdő miatt is.

...svg content...Fotó: Instagram/Totem TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Érdekes, mert a Farkasoknál és a Szarvasoknál is volt egy kívülálló személy, akik már nem tagjai a mezőnynek. Szőke Zoltán esete részben más, mert a színész valóban rendkívül kilógott a sorból, és kemény szavak hangzottak el róla.

Ezzel szemben Gabi körül nem voltak ilyen konfliktusok, de az tény, hogy nem tudott igazán beilleszkedni, így csak az idő kérdése volt, hogy mikor párbajozik újra. Kemény játékosként megelőzte a kiválasztást, és önmaga jelentkezett a csatára, így biztosan ő választhatott ellenfelet. Soron kívül Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

A csapattársak kicsit tartottak tőle, mert jól kezeli az íjat, és sokat gyakorolt. Krausz Gábor lett a másik ellenfél, miután nem fértek meg egymás mellett, rossz energiák voltak közöttük, így el kellett dönteni a kérdést.

Totem: Krausz Gábor kimondta a frankót, nehezen viselték el egymást Völgyesi Gabival

Végül Gábor nyert, és úgy lőtt, mint ahogyan még sosem, ami talán mindenkit meglepett. Az énekesnő a kiesését követően a Totem háttérműsorában is nyilatkozott, és megerősítette, hogy nagyon ambivalens élményeket gyűjtött.

Lapozó: 1 2

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.