Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,41 Ft
Euró
390,99 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
63,423 $

Szinte törhetetlen és vízálló a Samsung Galaxy Z Fold3 összehajtható mobiltelefon

A dél-koreai gyártó újgenerációs összecsukható készüléke minden bizonnyal a valaha kiadott legellenállóbb csúcsmobil a piacon.

Samsung
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Az IP-rezisztenciával, megerősített fémkerettel, masszív oldallemezekkel és rugalmas, hajlítható kijelzővel ellátott okostelefont az amerikai Allstate védelmi szolgáltató vállalat vette górcső alá annak érdekében, hogy kiderítse, mennyit bír extrém körülmények között.

Az első törésteszten a Z Fold3 belső képernyője nyitva volt, miközben 1,8 méter magasságból a földre ejtették, végül mindössze néhány pattanást fedeztek fel a keret sarkain, valamint egy kisebb, ám tartós pixelhibát. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Ezt követően a külső kijelzőt is talajhoz vágták, melynek következtében szilánkosra tört az apróbb display, ami annak a jele, hogy ha már egy 700 ezer forintos készüléket vásárlunk, érdemes mellé tokra is beruházni.

A víz alá merítést sokkal jobban bírta az okoseszköz: 1,5 méteres mélységben 30 percen keresztül semmilyen bántódása sem esett, ami egészen biztató teljesítmény, bár ez az IPX8-rezisztencia révén várható volt.

Az Allstate összesítése alapján a cég munkatársai kijelentették, a Galaxy Z Fold3 az egyik legmasszívabb és legellenállóbb mobiltelefon, ami valaha a kezük ügyébe került, így bátran merik javasolni azoknak is, akik zsigerből féltik használati eszközeiket.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.

Busz alá szorult egy elgázolt ember Zuglóban

Újabb súlyos baleset történt, most Zuglóban, ahol elgázolt egy embert egy busz, majd a jármű alá szorult.

Így kezdte a napot kedd reggel a forint

A forint kedd reggel nem mutatott nagy változást a hétfő esti adatokhoz képest, ami a jobb hírek közé is sorolható.