Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,62 Ft
Euró
388,86 Ft
Font
452,12 Ft
Bitcoin
62,457 $

Íme a Samsung 70 ezer forintos okostelefonja, a Galaxy A13 5G

Ha nem szeretnénk egy vagyont költeni új mobiltelefonra, a dél-koreai gyártó legújabb modellje tökéletes választás lehet számunkra.

Illusztráció
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Samsung tavaly mutatta be a Galaxy A12 mobiltelefont, melynek utódja a GalaxyClub holland portál szerint hamarosan piacra kerülhet.

Bár a Galaxy A13 5G még fejlesztés alatt állhat, a kiszivárgott információk alapján a 200 eurós kezdőáron kapható okoseszköz a cég egyik legolcsóbb 5G-s mobiljaként ékeskedhet a kínálatban. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Az SM-A136B kódnévvel ellátott Galaxy A13 5G ezáltal olcsóbb lesz, mint a jelenleg kapható A12, nem beszélve arról, hogy lapkakészlet terén is combosabb Helio chippel láthatják el, ezért érdemes figyelemmel követni a hivatalos bemutatót, ami minden bizonnyal év vége felé lesz esedékes.

Hogy pontosan mikor debütálhat a készülék, még nem tudni, ám mivel az A12 tavaly novemberben került bemutatásra, így elképzelhető, hogy a vadonatúj A13 kapcsán is ősz közepe tájéki rajt várható.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.