Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

34 kilós ponty került horogra a Palotási-víztározóban

Gigantikus példányt sikerült horogra csábítania egy rutinos horgásznak.

...svg content...Pecaverzum.hu
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Mayer Norbert egy 33,64 kilós pontyot fogott ki a Palotási-víztározóból, amelyet speciális etetéssel, pellettel csábított horogra. A szereléke alig egy órát töltött a vízben, és már jött is a gigantikus potyka, amit nagyjából 50 percen keresztül fárasztott, mire sikerült szákolnia.

„Régóta várt már engem, amikor bejuttattam a szerelékem etetőhajóval, úgy gondolta, megajándékoz engem. Folyamatosan húzós kapás csinált. Amikor beleemeltem, egyből éreztem, amit a nagy pontyoknál tapasztaltam eddig. Olyan mintha, nagyképűek lennének, ballagnak, nem mennek se jobbra, se balra, szépen egyenletesen cammognak befelé. Próbálj meg megállítani, ha tudsz – gondolják. Olyan mintha tudnák magukról, hogy van bennük erő”  – nyilatkozta a Pecaverzum.hu portálnak a szakavatott horgász. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A hal csak fél óra után mutatta meg magát először, akkor is csak a farkuszonyát, de abból már lehetett látni, hogy óriási jószágról van szó. Norbert ehhez mérten nem is akart elkapkodni semmi, mert a kerekded példány hiába jött közel többször is a parthoz, mindig nekilódult, és húzta vissza a szereléket.

Fotó Pecaverzumhu

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.