Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Gyuricza Dóri így mondott köszönetet Rácz Jenőnek, hogy szereti őt

Dóri nagyon hálás azért, hogy Jenő ennyire szereti őt, és nem kérdés, hogy élete legszebb nyarától búcsúzik, méghozzá stílusosan.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gyuricza Dóri élete 180 fokos fordulatot vett, miután Rácz Jenő elhívta őt randizni a Konyhafőnökből való búcsúja után. Nagyon hamar szerelembe estek, és tudták jól, hogy egymásnak lettek teremtve, sorra jöttek az újabb és újabb lépcsőfokok.

Jenő és Dóri is komolyan tekintett a kapcsolatukra, ami még erősebbé vált a Nyerő Párost követően. Az RTL Klub műsorában is megállíthatatlanul haladtak előre, a párok nemigazán találták rajtuk a fogást. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Történelmi volt a győzelmük, mert Dér Heniék még csak szavazatot sem kaptak a korábban kiesett versenyzőktől, mindenki azt akarta, hogy Jenőék legyenek a befutók. Így is lett, és nagyon megérdemelten lett övék az első hely.

Survivor: az egyik versenyző szerint a csapattársa egy éhes száj, nem több

Azóta Jenő eljegyezte Dórit, majd egy évvel később jöhetett a nagy esküvő, ami egészen különlegesre sikeredett. Ez egy olyan nyár volt a fiatal lány számára, amit sosem fog elfeledni, és rendkívül hálás Jenőnek.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.