18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,83 Ft
Euró
391,11 Ft
Font
458,03 Ft
Bitcoin
64,597 $

Egy elhunyt férfi földi maradványait lőtték ki konfettiként a tömegre egy fesztiválon

Egészen megdöbbentő eset, de az egész le volt szervezve és a fesztivál szervezői beleegyeztek a konfettiágyúzásba.

Fotó: GoFundMe/Ryan Millen
Külföld

Takács Petra

Szerkesztő

Stewart Mitchell 30 éves korában hunyt el még júliusban, hátrahagyva hároméves fiát. Eredetileg részt vett volna a Creamfields nevű zenei fesztiválon, ám a szomorú körülmények miatt a családja úgy döntött, hogy inkább eladja a jegyeket, mintsem felhasználja. A jegyek végül gazdára leltek, és akik megvették megtudták, hogy a férfi valójában öngyilkosságot követett el.

Az újdonsült vásárlók, Ryan és Liam Millen úgy döntöttek, segítenek a családnak, hogy méltó módon tisztelegjenek Stewart előtt. Magukkal vittek a fesztiválra egy hatalmas transzparenst, amelyen a férfi látható a fiával, a következő felirattal: Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

„Az élet ünnepe. Stewart Mitchell, ez az utolsó tánc neked szól”.

A férfi édesapjának azonban volt még egy különleges kérése a bulizóktól, ugyanis azt szerette volna, ha a fiatalok elvinnének egy adagot a fia hamvaiból a fesztiválra, hogy szétszórják azt a helyszínen.

A Millen testvérpár nagyon szívesen segített az apukának, azonban még jobban fel akarták dobni az extrém kívánságot, így megkérték a szervezőket, hogy mi lenne, ha egy konfettiágyúból lőnék ki a hamvakat, akik a legnagyobb meglepetésre igent mondtak rá.

Végül vasárnap este, Tiesto koncertje alatt feltöltötték az ágyúkat, és a bulizók közzé lőtték azt, ami Stewartból megmaradt. A jegyet megvásárló Ryan ráadásul létrehozott egy GoFundMe adománygyűjtő-oldalt is, hogy pénzt szerezzen a családnak. Stewart testvére, Laura hihetetlenül hálás a fiatalok önzetlen cselekedetéért, hogy így ismeretlenül is ennyit tettek érte – adta hírül a Tények a Metro nyomán.