Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Csodálatos estélyi ruhában mutatta meg pocakját Berki Mazsi

Mazsi bizonyítja, hogy várandósan is lehet nagyon csinosan öltözni, még akkor is, ha valaki hamarosan célegyenesbe ér.

...svg content...Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Berki Mazsi élete legérdekesebb, legkülönlegesebb és legszebb időszaka előtt áll. Sőt, ez már meg is kezdődött azzal, hogy megfogant a kisbaba, akire oly régóta várt Krisztiánnal, aki mellett továbbra is kitart.

Nemrég egy buszos miatt sírt el magát az autóban, és ennek kapcsán videókat is készített. Mélységesen fel volt háborodva, és nyilván leginkább a kislányát féltette, aki még a pocakjában növekszik. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mazsi igyekszik minden egyes másodpercet úgy megélni, hogy az pozitív legyen, még akkor is, ha sok kihívással találja szembe magát a terhesség ideje alatt. Nemrég például elköltöztek a nagy házból, de egyelőre nem tudni, hogy hová.

Totem: Völgyesi Gabinak ez már tényleg sok

Hamarosan erre a kérdésre is választ kaphatunk, sokan kíváncsiak már erre. Azt sem lehet mondani, hogy Mazsi sokkal kevesebbet lenne úton, mert folytatta az edzéseket, odafigyel magára, és ez jól látszik a formáján.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.