Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Stohl András életének egyik legkülönlegesebb napja

András már nem egy alkalommal átélhette ezt a pillanatot, ami azonban mindig más és más.

...svg content...Fotó: Instagram/Stohl András
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Stohl András többszörös édesapaként sokszorosan érezheti a felelősséget a vállain, és mint mindig, igyekszik a lehető legjobban cselekedni, mivel számára is a család az első. Mindamellett, hogy egy kiváló és méltán elismert színészről beszélünk, édesapaként is jelesre vizsgázott.

Nagyon nagy karrier van mögötte többek között a médiában is, de ez mit sem érne család és gyerekek nélkül. A legszebb dolog, amikor az embernek van egy szerető családja, és gyermekei, akiket megtaníthat az élet nagy dolgaira. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Noha András már nem egy alkalommal élte át az iskolás időszak első felvonását, képtelenség leírni azt az érzést, amikor egy apukának először megy iskolába a gyermeke. Gyerekként ez a legizgalmasabb időszak, sok új emberrel találkozunk, és gyorsan barátságokat kötünk.

Nagy bejelentés a TV2-től: itt a Dancing with the Stars 2 zsűrije, és az indulás dátuma

Bandika esetében sincs ez másképp, eljött a nap, amikor először ment iskolába, és ezzel kezdetét vette a következő életciklusa, ami tele van kalanddal és izgalommal. András nagyon büszke a fiára, és most már a legkisebb gyermeke is iskolás.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.