Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Tóth Gabi férjének őszinte és nyílt véleménye a támadásokról

Időről időre Tóth Gabi céltáblává válik, ami nem könnyíti meg az életét, mivel hatással vannak rá ezek a durva kommentek.

...svg content...Fotó: Instagram/Krausz Gábor
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Annak ellenére, hogy Gabi egy belevaló, karakán nő, aki nagyon kemény is tud lenni, egyúttal rendkívül érzékeny is. Nőként olyan dolgokat kell időről időre olvasnia, amikor a halálát, vagy az egész családja halálát kívánják.

Ezek a hozzászólások minden határt túllépnek, és nyilvánvalóan lelki hatásai is vannak, főleg abban az esetben, amikor az egész bulvársajtó róla ír. Néha egy kiragadott mondat is hatalmas gyűlöletet, ellenérzést tud kiváltani az emberekből. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Gabi férje, Krausz Gábor, aki jelenleg a Totem műsorában szerepel, és szinte minden egyes nap képes legyőzni a félelmeit, az NLC-nek adott exkluzív interjújában beszélt arról, hogy mit gondol erről, és igazán az fáj neki, hogy Gabit megviselik a támadások.

„Nem az visel meg, amit mondanak, hanem azt látni, hogy ez bántja őt. Rosszul esik, főleg, amikor valakit teljesen alaptalanul bántanak.” – mondta Gábor az nlc.hu-nak adott exkluzív interjúban, amit érdemes elolvasni, sok érdekességet tartalmaz, amiket eddig nem tudhattunk a sztárról.

Lapozó: 1 2

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.