Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Megjelent Tóth Gabi új dala, itt is van az új sláger?

Tóth Gabi már nagyon várta ezt a pillanatot, és örömmel jelentette be, hogy megjelent a legújabb dala, és a hozzá készült klip, amiben népi motívumokat visel magán.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje már tudhattuk, hogy Gabi dolgozik valamin a háttérben, és ez egy új dal volt, amibe rengeteg energiát és időt öltek. A végeredmény önmagáért beszél, nagyszerű képi és hangi megvalósítások találhatóak benne.

Közvetlen a pápa budapesti érkezése előtt jelent meg az új dal, mely „Az én szívem” címet kapta, hozzá a stílusos klippel, amiben Gabit egy különleges népi viseletben láthatjuk. Az énekesnőt közben lassan már félmillióan követik az Instagramon, ami az egyik legtöbb Magyarországon. Soron kívül Orbán Balázs szerint nem fog sikerülni Magyar Péterék terve

„Rengeteg csodás ember, igazi értékek, rengeteg munka, nehézség, boldogság, megérkezés.. ezeket hoztuk el nektek ebben a klipben és dalban.! Indián és stábja ismét profi munkát végzett! Köszönöm nektek Los Tiki Pictures!” – írta a posztjában Gabi.

„Drága Szabó Zé! Köszönöm, hogy 16 éves korom óta mellettem állsz és hittél bennem akkor is, amikor én nem hittem magamban! Bodor Anikóval ti vagytok a második családom! Anikó! Mindent te fogtàl össze és nélküled nem sikerült volna!”

Lapozó: 1 2

Kiderült, mekkora tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén

A vártnál is nagyobb tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

A budapesti műemlékre zuhant rommá tört BMW

Egy BMW-vel sikerült bemutatni ezt a mutatványt, aminek totál lett a vége, ráadásul egy műemlékre zuhant rá a jármű.

Terrortámadás történt Törökországban

Terrortámadás érte Törökországot, ezúttal egy Ankarához közeli repülőgép-vállalat székháza előtt robbantottak a terroristák.