18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,257 $

Sztárban Sztár leszek! Tóth Gabi nagy jelenete, az egyik versenyző sokkolja őket (videóval)

Erre senki sem számíthatott, miközben Tóth Gabi különösen jól érezte magát a zsűriben, akik között Majka is helyet foglal.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Az utóbbi napokban ismét rengeteget cikkeztek Tóth Gabiról a bulvársajtóban, sok durva kritika jelent meg róla a közösségi médiában. Ehhez részben már hozzászokhatott, de nem mindegy a mennyiség és a durvaság.

Nem lehet könnyű mindezt elviselni, miközben élete legfontosabb fellépésére készül a pápa érkezése kapcsán, aki Budapesten is tiszteletét teszi. Minden kétséget kizáróan ez lehet Gabi pályafutásának egyik csúcsa, és olyasvalami, amire mindig emlékezni fog. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Gabinak volt már hasonló támadásokban része, és mindig célszerűbb előre koncentrálni. A Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutatóban is fontos szerepet vállal az énekesnő, aki már hosszú hetekkel ezelőtt megkezdte a forgatást a stábbal.

A zsűriben Majka, Köllő Babett és Pápai Joci foglal még helyet, nagyon nagy kvartettnek ígérkezik. A TV2 fokozatosan adagolja a különböző előzeteseket, melyektől még kíváncsibbak lehetünk, és már nem kell sokat várnunk.

Totem: így örültek Szőke Zoltán kiesésének a csapattársai, nagyon elegük volt belőle (videó)

Szeptember 4-én indul a műsor, melynek több nagyon emlékezetes jelenete is lesz, mint például az alább látható. Az egyik versenyző szabályosan sokkolta a közönséget, és nem a produkciójával, majd Gabi elsőként reagálta le a dolgot.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrén sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.

Árokba rohant egy motoros Zala vármegyében, mentőhelikoptert is küldtek érte

Mentőhelikoptert is küldtek azért a motorosért, aki Zalabér és Bélbaltavár között szenvedett súlyos balesetet.