Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,247 $

Totem: így örültek Szőke Zoltán kiesésének a csapattársai, nagyon elegük volt belőle (videó)

Szőke Zoltán nélkül könnyebbé vált a Szarvasok élete, örültek, hogy a színész már nincs játékban, ami nélküle folytatódik tovább.

...svg content...Fotó: Instagram/Hamvai PG
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy Szőke meghatározó tagja lett volna a csapatának, mert sokkal inkább volt kívülálló, köszönhetően annak, hogy teljesen más karakter, mint a többiek. Nemigazán tudott azonosulni a társaival, főleg Leóval, ami újabb és újabb vitákat szült.

Csapattársai sem tudtak mit kezdeni vele, és amikor eljött a szavazás napja, kivétel nélkül mindeni azt akarta, hogy a színész essen ki. A sérült Hamvai PG ellen minden esélye megvolt arra, hogy párbajt nyerjen, ám végül kikapott. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Ezután a csapat érezhetően és láthatóan felszabadult, boldogok voltak amiatt, hogy, Zoli már nincs ott velük az erdőben. Zalánban elég későn tudatosult, hogy gond van Zoli körül a társakat illetően, mivel nem együtt élnek, de akkor már ő is látta, hogy ez így nem lesz jó.

Schobert Norbi a sztrókját követően: „Valóban nem sokon múlott az életem, vagy nem lett maradandó károsodásom”

„Mintha egy szerepet játszott volna talán?” – tette fel a kérdést Zalán a többiek előtt. Hamvai PG szerint benne van a pakliban, hogy erről van szó, és örül, hogy már nincs ott a színész a táborban, mert nem kell arra figyelniük, hogy mikor hallgatja ki őket.

Lapozó: 1 2

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Nem született gól az Újpest-Diósgyőr meccsen az NB1-ben

Az Újpest és a Diósgyőr nem bírt egymással z NB1 7. fordulójában, még csak gól sem született a mérkőzés alatt.