Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,81 Ft
Euró
387,07 Ft
Font
452,21 Ft
Bitcoin
66,906 $

Súlyos hőproblémát észleltek a PS5 digitális verziójánál

A nemrégiben piacra dobott, minimális ráncfelvarráson átesett PS5 konzolról kiderült, korántsem teljesít annyira jól, mint elődje.

...svg content...Sony
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Austin Evans youtuber kíváncsi volt arra, miként viselkedik csúcsra járatva a Sony legújabb masinája, amelyet az elmúlt hetekben dobtak piacra Japánban és Ausztráliában, majd később a világ többi országában is.

Habár a digitális változaton csak minimálisan módosítottak, az egyik legszembetűnőbb átalakítást a hűtőrendszeren végezték el, a Sony ugyanis úgy ítélte meg, hogy sokkal több hűtőbordát raktak a tavaly november óra kapható konzolba, mint amennyit eredetileg szerettek volna. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

A tesztek során kiderült, míg a régebbi verzió 52 Celsius-fokig képes felmelegedni, majd megáll a hevülés, addig az új modell 55 Celsius-fokig forrósodik, ami természetesen a teljesítményre is negatív hatással van.

Minden bizonnyal az új hűtőborda lehet a jelenség hátterében, ugyanis az új változat belsejébe egy sokkal kisebb egységet szereltek, ezáltal kevésbé hatékony a processzor hűtése – írta a Game Rant magazin.

Igaz, hogy visszaesésként értékelhető a japán techóriás újítása, az átlagos gamerek ebből szinte semmit sem fognak érezni, hiszen ahhoz, hogy kihajtsuk a gépet, extrém módon le kell terhelni a CPU-t, ezt pedig még a gépigényes játékok sem követelik meg a rendszertől.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.