18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,51 Ft
Euró
389,40 Ft
Font
453,56 Ft
Bitcoin
61,712 $

A rendőrség razziázott a thaiföldi kórházban, ahol a koronavírusos betegek drogoztak és orgiákat tartottak

A kórházban kezelt koronavírusos betegek egészen megdöbbentő módon ütötték el az időt a kórházban: a jelentések szerint drogokat fogyasztottak és orgiákat tartottak.

Fotó: MTI/EPA/Thaiföldi kormány
Epic

Borbély Fanni

Szerkesztő

A rendőrség razziát tartott egy közép-thaiföldi kórházban, miután jelentések szerint a koronavírusos páciensek drogoztak és orgiákat tartottak. A Bangkoktól délnyugatra fekvő Samut Prakanban található kórház egyik munkatársa elmondta a rendőrségnek, hogy a betegek csoportos szexet folytatnak, és verekedésbe is keverednek, melyekben néhány beteg meg is sérült.

A Belső Biztonsági Műveleti Parancsnokság védőfelszerelésbe öltözött tisztjei razziát tartottak a Samut Prankanban található kórházban, ahol mintegy 1000 vírussal fertőzött beteget kezelnek. Illegális kábítószert ugyan nem találtak, de a rendőrök 23 karton cigarettát és elektronikus cigarettát foglaltak le, amelyeket szerintük becsempésztek az intézménybe. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

A tisztviselők átnézték a biztonsági kamerák felvételeit, melyeken férfi és női betegek láthatóak, amint egymás kórtermeibe mászkálnak át. Az is látszott, hogy néhányan drogoznak, de a felvételek nem egyértelműek, a betegeket pedig nem lehetett egyértelműen azonosítani – számolt be a Thaiger.

Katasztrófahelyzetet hirdettek Texasban, életveszélyes áradásokra figyelmeztetnek

A viharos időjárás súlyos áradásokkal fenyeget Texasban.

Elgázolt egy embert a vonat Érdnél, késő estig helyszínelhetnek

Újabb és újabb vonatgázolásokat jelentenek be, most épp Érdnél történt baleset, ami miatt várhatóan késő estig csak vágányon fognak haladni a vonatok az érintett szakaszon.