18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,10 Ft
Euró
393,37 Ft
Font
469,13 Ft
Bitcoin
63,212 $

Megrázó részletek derültek ki az M7-esen történt tragédiáról

Szombat délután történt szörnyű tragédia az M7-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon Tárnok közelében, amelyben egy 10 éves kislány életét vesztette.

...svg content...Összeroncsolódott személyautó az M7-es autópálya Budapest felé vezetõ oldalán Tárnoknál, miután a gépjármû szalagkorlátnak ütközött 2021. augusztus 28-án. A balesetben meghalt egy 10 éves lány. MTI/Mihádák Zoltán
Belföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Mint arról mi is beszámoltunk, az autó szalagkorlátnak ütközött az autópálya 21-es kilométerszelvényénél és a 10 éves kislány olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már a helyszínen életét vesztette.

A Bors magazin pedig most újabb szörnyű részleteket tudott meg a tragikus balesetről, például azt, hogy bár a kislány hátul utazott, valamiért nem volt bekötve a biztonsági öve, ennek folytán magasabb veszélynek volt eleve kitéve. Soron kívül A királyi család biztonsági főnöke már Diana hercegnő halála előtt szólt

Mivel a becsapódás ereje hatalmas volt, ezért a kislány valósággal kirepült az autóból és szörnyethalt. A bulvárlap beszámolója szerint a mentők kiérkezésekor is már reménytelen volt a kislány helyzete, azonban még küzdöttek az életéért – sajnos eredménytelenül.

A Bors úgy tudja, a helyszínre mentőhelikopter és több mentőautó is érkezett, a kislány életét azonban azon körülmények között nem lehetett megmenteni. Csécsi Soma, a BRFK sajtóügyeletese elárulta, büntetőeljárás keretében vizsgálják a balesetet:

„Hosszú vizsgálat tárgya lesz megállapítani, hogy pontosan mi történt, egyelőre csak annyi biztos, hogy a személyautó 17 óra körül a szalagkorlátnak ütközött. Az autóban összesen négyen utaztak. A kislány életét nem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette”

A sajtó hozzátette, hogy egy embert szállítottak végül kórházba mentők, aki a kislány testvére volt. A baleset pontos körülményei egyelőre rejtélyesek, mindössze annyiról lehet tudni, hogy előbb a baloldali, majd a jobboldali szalagkorlátnak csapódott az autó.

Már a szomszédban is felfedezték a sötét anyagot, a Mars pályaingadozásaihoz is köze lehet

Egyre több dolog derül ki a rejtélyes sötét anyagról, ami mindenhol jelen lehet az univerzumban.