Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Tóth Gabi fontos üzenete: „Jól vagyok! Ne aggódjatok! Nincs bennem félelem”

Gabit újabb és újabb kritikák érik a közösségi médián keresztül, ugyanakkor megtanulta mindezt úgy kezelni, hogy ezek ne legyenek rá negatív hatással.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mint minden ember, Tóth Gabi is kereste az útját, ami teljesen normális, hiszen így működünk. Az utunk időről időre változik, ami szorosan összefügg a lelki fejlődésünkkel, és az énekesnő is átesett ezen a folyamaton.

Közben mindig vannak nehézségek, és néhol több ezer ember esik neki a közösségi oldalán, de kellően erős ahhoz, hogy lássa a jót, és azt az irányt, amit úgy érzi, hogy követnie kell. Egy exkluzív interjú részeként reagált, tett egyértelművé pár dolgot, mielőtt más terjedne el a bulvársajtóban róla. Soron kívül Orbán Balázs szerint nem fog sikerülni Magyar Péterék terve

„Ha érteni akarunk valamit vagy valakit, akkor szánunk 10-15 perc olvasást rá… az összeollózott címek bélyegként tapadnak rám az elmúlt 15 évben…” – kezdte a posztjában Gabi, aki a Mandinernek adott exkluzív interjút.

Totem: Zalán a műsor után is elmondta, nem érti mit akart Szőke Zoltán ezzel (videóval)

„Viszont Hannaróza, a hitem, az új közösségek letépték rólam ezeket a fullasztó, karaktergyilkoló bélyegeket.. . soha nem éreztem még ilyen erőt, nyugalmat, szeretetet, magabiztosságot.” – folytatta sztár.

Lapozó: 1 2

Kiderült, mekkora tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén

A vártnál is nagyobb tömeg gyűlt össze Orbán Viktor ünnepi beszédén, amire rengetegen voltak kíváncsiak.

A budapesti műemlékre zuhant rommá tört BMW

Egy BMW-vel sikerült bemutatni ezt a mutatványt, aminek totál lett a vége, ráadásul egy műemlékre zuhant rá a jármű.

Terrortámadás történt Törökországban

Terrortámadás érte Törökországot, ezúttal egy Ankarához közeli repülőgép-vállalat székháza előtt robbantottak a terroristák.