Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Totem: Völgyesi Gabi kezd kívülállóvá válni?

Gabi érdekes és mélyebb gondolatokat osztott meg az egyik csapattársa kapcsán, ami arra utalhat, hogy nem feltétlen találja a helyét.

...svg content...Fotó: Instagram/Ekanem Bálint Emota
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Valójában nem mindig a versenyek és a feladatok azok, amik feladják a leckét, hanem a csapatmunka és a közös élet. Nagyon sok különböző ember van egymás mellett, nem mindenki szimpatikus a másiknak, ami csak nehezíti a körülményeket.

Völgyesi Gabi csak részben illeszkedett be, míg az egyik női csapattársa egyenesen lubickol. Neki ez egyelőre nem megy, bár más korban is járnak, más gondolatok járhatnak a fejükben, de érdekes volt hallgatni az énekesnőt. Soron kívül Eljött a nap, meghallgatja a bíróság Robert Fico merénylőjét

„Amikor én gimnazista voltam, tök más személyiség voltam, mint most Csenge. Csenge lubickol ebben a társaságában, azt látom.” – kezdte a TV2-nek adott interjújában a versenyek között Gabi a tábortól nem messze.

JOY: exkluzív fotók és információk Dallos Bogi és Puskás Peti esküvőjéről

„Én gimiben, hát… értek lelki sérelmek, és akkor ezzel kapcsolatban tényleg… hát hogy mondjam? Olyan szegett szárnyú madárka voltam gimnáziumban. Volt nagyon sok jó pillanatom ott, de voltak rosszak is.”

Lapozó: 1 2

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.