Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,740 $

Hulladékra és turizmusra tett félre 69 milliárd forintot a magyar kormány

Míg a turizmusra 5 milliárd forintot, addig a hulladékgazdálkodás megfelelő működtetésére 64 millió forint közpénzt csoportosított át a kormány a 2021-es központi költségvetésben.

...svg content...Unsplash
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Magyar Közlönyben nemrég megjelent határozat alapján a Gazdaság-újraindítási Alap révén 4,998 milliárd forint juthat a turisztikai fejlesztésekre – ezt a pénzügyminiszternek azonnal végre kell hajtania.

A határozat másik pontja a Nemzeti Koncessziós Iroda dologi kiadásaitól vont el 64 millió forintot. Ezt a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő (NHKV) Zrt. kapta a működésének támogatására. Soron kívül 2022 októbere óta nem találnak egy 16 éves jászberényi lányt, nem ment haza az iskolából

Az átcsoportosítást azonnal végre kell hajtania a pénzügyminiszternek, együtt a a miniszterelnök kabinetfőnökével és a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszterrel.

Hivatalosan is bejelentették Mike Tyson és Jake Paul bokszmeccsének elhalasztását

Mike Tyson és Jake Paul biztosan nem küzd meg egymással az eredeti időpontban július 20-án, miután a legendának egészségügyi gondjai akadtak.