Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,568 $

Frontális ütközés történt a 33-ason, Debrecenben pedig egy autó és egy vonat ütközött

A katasztrófavédelem és a tűzoltók azonnal a helyszínre rohantak, ahol már a műszaki mentést végzik.

...svg content...Személyvonat közlekedik az Ebes és Debrecen közötti felújított vasútvonalon az ünnepélyes átadó napján Debrecen közelében 2020. október 16-án. Környezetkímélõ és biztonságos közlekedés jött létre a 15 milliárd forintos beruházás keretében felújított, Ebes és Debrecen közötti vasútvonal teljes átépítésével. MTI/Czeglédi Zsolt
Belföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Katasztrófavédelem beszámolója szerint baleset történt a Debrecenhez tartozó Józsán, ahol egy személyautó egy vonattal ütközött.

A közlemény szerint a Debrecenből Tiszalök felé közlekedő vonat oldalának ütközött az autó, méghozzá a Szordasi úti vasúti átjáróban. Soron kívül Orbán Viktor hétvégén is munkában van, Csehországba utazott

A katasztrófavédelem és a debreceni hivatásos tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, az utasokért pedig mentesítő buszjárat érkezik, átszállásban segítséget is nyújtottak.

A helyszínre pedig a mentők is odarohantak, a mentés idejére pedig vágányzárat rendeltek el, amely a munkálatok ideje alatt érvényben lesz.

Egy ettől független balesetben pedig a 33-as főúton, a 43-as kilométernél két személyautó ütközött Tiszafüred és Hortobágy között.

A kiérkező tűzoltóknak sikerült áramtalanítaniuk a járműveket és a mentők is időben kiértek, a fél útpályát viszont a munkálatok idejére lezárták.

Magyarország felkészült a téli gázellátásra

Rekordmennyiségű földgáz tárolása biztosítja az ország energiabiztonságát a közelgő fűtési szezonra.