Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,31 Ft
Euró
388,05 Ft
Font
452,62 Ft
Bitcoin
63,538 $

Helyszíni képek a tragikus sárvári autóbalesetről

Érkezett pár helyszíni kép a tragikus karambolról, aminek egyik sérültje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem tudták megmenteni az életét.

Fotó: Egyed László tűzoltó alezredes
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, súlyos baleset történt Sárvárnál a 88-as főúton, ami halálos balesettel végződött. Egyelőre nem ismertek a körülmények, de azt már tudni, hogy két autó volt érintettje a tragédiának.

Hajnalban történt a baleset, ahová a sárvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik feszítővágó segítségével szabadítottak ki két embert. Az egyik utas sérülései olyan súlyosak voltak, hogy életét vesztettel. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Összesen öten sérültek meg, állapotukról nincs információ, őket a mentőszolgálat munkatársai látták el. A műszaki mentés és baleseti helyszínelés alatt a közúti forgalom szünetelt.

FRISSÍTÉS – forrás: MTI: Egy ember meghalt, többen pedig megsérültek egy balesetben a 88-as úton Sárvárnál – közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu oldalon. A legfrissebb információk szerint heten sérültek meg a balesetben.

A közlemény szerint két személygépkocsi ütközött össze. A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság később a balesetről azt közölte, hogy egy sárvári lakos személygépkocsival haladt Szombathely felől Sárvár irányába, amikor áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött egy másik autóval.

Egy 52 éves sárvári férfi a helyszínen meghalt, hét ember pedig megsérült, őket a mentők látták el. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főutat teljes szélességében lezárták, de az útzárat már feloldották.