Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,270 $

Félrevert a szívünk, amikor megláttuk Sári Évi bikinis képét

Sári Évi mindig különlegesebb képeket oszt meg magáról, valójában sokkal nagyobb teret érdemelne a közösségi médiában.

Fotó: Instagram/Sári Évi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vannak karakterek a sztárok világában, akiket jobban kedvelünk, mint másokat. Ez teljesen természetes, hiszen mindenkiből mást váltanak ki az emberek. Valakit egyenesen utálnak, és megosztó, míg vannak olyanok is, akiket szinte mindenki kedvel.

Nem lehet mindenkinek megfelelni, ez sokkal bonyolultabb annál, és ha arra koncentrálunk, hogy minél több embernek legyünk ideálisak, a végén elveszítjük önmagunkat. Az ember sokat tanul az évek alatt, és rájön, hogy mik az igazán fontos dolgok. Soron kívül Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

Sári Évi például egy igen különleges karakter, aki énekesnőként és a színházi színpadon is megállta a helyét. Megannyi különleges előadás van mögötte, és reméljük, még legalább ugyanannyi, vagy még több van hátra.

Nem hiszed el, mennyire szexi volt Nika Majkáék koncertjén

Évi karakterét sokkal többen kedvelik, mint nem. Nem tartozik a megosztóbb személyiségek közé, és ő valóban magát adja, sokat mosolyog, csak úgy árad belőle a pozitív energia, ami mindenkire jó hatással van.

Lapozó: 1 2

Végjátékos büntetővel bukta el a győzelmet a Manchester United az Old Traffordon

A Manchester United ismét saját magát hozta nehéz helyzetbe, most a Burnley ellen az Old Traffordon.

Videón a jelenet, ahogy megrángatják a Magyar Kétfarkú Kutya Párt aktivistáját

Egy idős férfi verbálisan és fizikailag is bántalmazta a Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik aktivistáját, miközben az aláírásokat gyűjtött.