Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,108 $

Totem: Leónak már sok kezd lenni Csősz Bogi, kicsit elege van belőle

Leo és Csősz Bogi sem lesznek a legjobb barátok, ez gyakorlatilag borítékolható, és még mindig csak a verseny elején tartunk.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Leo egy határozott és erős karakter, így várható volt, hogy lesznek konfliktusai, illetve keményen ki fogja mondani a véleményét. Nem kellett csalódnunk, vezérszónokként lépett elő, de eddig javarészt Szőke Zoltán volt az, aki szemet szúrt neki.

Csősz Bogi sem tartozik a kedvencei közé, erről a csapattársának beszélt az egyik edzés alkalmával, bár nem talált benne támogatóra, mert Baronits Gábor inkább a női társa védelmére kelt, és kérte Leót, hogy legyen megértőbb. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Boginak fáj a torka, az ablak mellett fekszik, amire Leo megkérdezte Gábort, hogy a többi lánynak akkor miért nem fáj a torka. „Mindig Boginak fáj valami.” – tette hozzá Leo. „Neki fáj ez, fáj az, hideg van, meleg van, egyfolytában. Nekem kicsit azért sok.”

Brutálisan kemény szavak a Totemban Szőke Zoltánról: „Folyamatosan hazudik és megjátssza magát”

Gábor azzal védte meg Bogit, hogy a többi lány sportoló, hozzá vannak szokva a kemény terheléshez, hiszen ebből élnek. „Bogi nem ebből él.” – hangsúlyozta Gábor, érezhetően azon volt, hogy Bogi pártjára álljon.

Lapozó: 1 2

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Az elmúlt évek legerősebb csapata állhatott össze a Ferencvárosnál

Nagy összegeket költött el a Ferencváros ezen a nyáron átigazolásokra, aminek meg lehet az eredménye, és nemcsak az NB1-ben.

Kombájnnak ütközött egy vonat Gátér közelében

Újabb vonatbaleset történt, ezúttal Gátér közelében, ahol egy vonat és egy kombájn ütközött össze egymással.