Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,108 $

Totem: kellemetlen pillanatok, Szőke Zoltánt szembesítik pár dologgal

Folytatódik a Szőke Zoltán körüli ügy, ami úgy tűnik, hogy nem csitul, és ez talán csak akkor ér véget, ha a színész kiesik a játékból.

...svg content...Fotó: Instagram/Hamvai PG
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Több meglepetésnév is megjelent a Totem című műsorban, ami a TV2 új és saját produkciója, tele érdekes és izgalmas ötletekkel. Egyelőre csak ezekben a napokban vette kezdetét az első évad, de már most sokan lennének kíváncsiak a következő szezonra.

Kétség nem férhet hozzá, hogy a Szarvasoknál nagy a gond, többek sem tudnak igazán azonosulni Szőke Zoltánnal, és egyre keményebb szavak hangoznak el, hol a színész jelenlétében, hol pedig a háta mögött. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Kellemetlen perceket élhet át, és a többiek sem örülnek ennek, majd Leo jobbnak látta, ha kezébe veszi az irányítást és kitálal Zolinak a többiek előtt. A reggeli keléseivel sem elégedettek, mert túl hangos, miközben a többiek még aludnának, pihennének.

Exatlon-Livi akár fenék-szépségversenyt is nyerhetne, klasszis a forma

„Nem a felkeléssel van a baj, hanem hogy egyszerűen itt bent csinálsz mindent.” – mondta Leo, aki szerint semmi gond nincs azzal, ha Zoli már hajnali 4 órakor fent van, de akkor menjen ki, és ott csinálja a dolgait, ne odabent, míg a többiek alszanak.

Lapozó: 1 2

Szijjártó Péter: „Mi őszinték vagyunk: azt csináljuk, amit mondunk”

Szijjártó Péter ezúttal a Magyar-Orosz Üzleti Fórumról üzent, egyértelművé téve pár kérdést ezzel kapcsolatosan.

Az elmúlt évek legerősebb csapata állhatott össze a Ferencvárosnál

Nagy összegeket költött el a Ferencváros ezen a nyáron átigazolásokra, aminek meg lehet az eredménye, és nemcsak az NB1-ben.

Kombájnnak ütközött egy vonat Gátér közelében

Újabb vonatbaleset történt, ezúttal Gátér közelében, ahol egy vonat és egy kombájn ütközött össze egymással.