Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,24 Ft
Euró
395,46 Ft
Font
468,40 Ft
Bitcoin
62,027 $

Totem: Szőke Zoltánnak ez már nagyon sok, amit Leóék művelnek (videó)

Szőke Zoltán egyre nehezebb helyzetbe kerül a Totemban, mert nem tud azonosulni a csapattársaival, ráadásul igen kemény vádak hangoznak el a háta mögött.

...svg content...Fotó: TV2
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, Zoli nagyon kemény kritikákat kapott Hamvai PG-től, aki szerint a színész nemcsak megjátssza magát, hanem folyamatosan hazudik magának és másoknak is. Alig pár nap alatt vált ilyen kínossá a helyzet, és ez valószínűleg lesz még rosszabb is.

Képernyőn keresztül is érezni, hogy a színész erősen küszködik a beilleszkedéssel, nem tud azonosulni a csapattársaival, akik akaratlanul is kieresztik, mert ez egy csapat, és szükségük lenne az egységes működésre. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Természetesen Zoli sok mindent másképp lát, mint például Leo és Hamvai PG, akik talán a leginkább nem tudnak nyitni a sztár felé, és már nem is akarnak ezek után. Sorra jönnek a feszült és kínos pillanatok, ami nem a legjobb előjel.

Totem: Leo újabb kiakadása, levegőbe ordít (videó)

Szőke a TV2 kamerái előtt beszélt a jelenlegi helyzetről, elmondása szerint napokig volt benne egy feszültség, és úgy érzi, személyesen kellett volna megbeszélnie a többikkel, akár egyenként a többiekkel.

Lapozó: 1 2

Hiperszonikus rakétát lőhetett ki Észak-Korea

Egyre több információ jelenik meg az észak-koreai rakétakilövésről, amit szerdán hajtott végre Észak-Korea.