Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,398 $

Totem: Leo újabb kiakadása, levegőbe ordít (videó)

Valószínűleg nincs még egy olyan játékos, aki annyira akarná a sikert a Totemban, mint Leo, jó vezére is lehetne a csapatnak.

...svg content...Fotó: TV2
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Folytatódnak a Totem küzdelmei, a versenyzők megállás nélkül csak a versenyzésre koncentrálnak. A vártnál is intenzívebbek a küzdelmek, és érezhető, hogy napról napra növekszik a tét, köszönhetően annak is, hogy a feladatok egyre keményebbek.

Remekül építette fel a produkciót a csatorna és a stáb, hatalmas munka lehet mögötte. Ha megnézzük a feladatokat, itt most valóban nemcsak játékról van szó, nem egy olyan helyzet van, amikor egy rossz lépés is sokba kerülhet, akár súlyos sérülésbe. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Szép lassan a sztárok kezdik felfogni, hogy ez jóval keményebb feladat és küldetés annál, mint amit gondoltak. A Totem fokozatosan keményít be, és nem mindenki bírja a tempót, így a sérülések maradhatnak el.

Óriási gólt lőtt Bale a Real Madrid edzésén (videó)

Mivel a feladatok sokszor fizikális jellegűek, fontos, hogy napközben mindenki regenerálódni tudjon, és mentálisan felkészüljön a feladatra. Leo remek játékosa a versenynek, sokszor igazán ő az, aki vezeti a csapatot, és motiválja a többieket.

Lapozó: 1 2

Már tudni, miért vont le indokolatlanul pénzt az Apple a magyar számlákról

Az OTP Bank szakemberei közvetlenül érték el az Apple londoni központjának szakértőit, akik a háttérben folyamatosan dolgoznak az ügyön.