Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Újabb bizonyíték arra, hogy Rácz Jenő mennyire szerencsés férfi

Mindenfajta szerénységgel mondhatjuk ezt, és a chef felesége sem panaszkodhat, mert nagyon boldoggá teszi őt a férje.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rácz Jenő és Gyuricza Dóri bizonyítják, hogy még mindig létezik az igaz, feltétel nélküli szerelem, mely szép lassan „kimegy a divatból”. A világunk olyannyira felgyorsult, hogy számtalan értéket vesztettünk el, amik korábban oly fontosak voltak.

Nemcsak fontosak, hanem természetesek is, és azt kell mondjuk, rengeteg felszínes kapcsolatot látunk odakint, vagy akár magunk körül. Ez mind ennek a hozadéka, így nemcsak az emberek tehetnek erről, mert a világ szimplán átalakult. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Ugyanakkor még mindig vannak „hírvivők”, akik megmutatják, hogy miről is szól az igaz, feltétel nélküli szerelem, amikor a két ember barátként is számíthat egymásra, nincs csodálatosabb annál, amikor valakit a szerelmünknek és a barátunknak hívhatunk.

Tóth Andi ezzel a frizurával most nagyon betalált

Ezek olyan dolgok, amiket át kell élnie az embernek, és ha úgy érzi, hogy a megfelelő helyen van, akkor tennie kell azért, hogy megmaradjon ez a buborék. Jenő és Dóri rajongásig imádják egymást, jó érzés rájuk nézni, mindig nagyon boldogok.

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.