Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,66 Ft
Euró
398,19 Ft
Font
471,51 Ft
Bitcoin
66,991 $

Tóth Andi ezzel a frizurával most nagyon betalált

Andit sem kell félteni, ha egy kis változatosságról van szó, nagyszerű frizurát csináltatott magának, ami hamar sok like-ot gyűjtött be.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Andi gyakorlatilag gyerekkora óta a média középpontjában él, aminek vannak előnyei és hátrányai. Sokszor az ember úgy érezheti, hogy ennek főként hátrányai vannak, emiatt fontos, hogy pozitívan közelítsük meg a dolgokat.

Minél nagyobb sztár valaki, annál nagy előnyökhöz juthat, illetve annál nehezebbé válhat az élete. Andi sokat tudna erről beszélni, különösen a közösségi média megjelenése óta, ami totálisan megváltoztatta a világot. Soron kívül Magyar Péter üzent: Bárhogy is döntötök, én elfogadom

Minden nagyon más lett azóta, az emberek közvetlen módon érhetik el a sztárokat, és ez rengeteg vitát szül. Egyesek azt élvezik, hogy immáron egy gombnyomással beszólhatnak az adott hírességnek, aki még válaszol is.

Gáspár Evelin akár már fitneszmodell is lehetne

Andi az évek alatt sokat tanult ebből, immáron másképpen közelíti meg ezt, de időről időre nála is elszakad a cérna. Összességében azonban jól kezeli az oldalát, és igyekszik minél érdekesebb tartalmakat megosztani rajta.

Lapozó: 1 2

Közölték a Manchester United edzőjével, tárgyaltak Tuchellel

Ezt maga Ten Hag erősítette meg azt követően, hogy végül rá esett a választás, mégsem rúgták ki, hiába a katasztrofális szezon.

Karcsú győzelemmel kezdett Anglia az Európa-bajnokságon a szerbek ellen

Ugyan nem volt kérdés, melyik a jobb csapat Anglia és Szerbia közül, végül elmaradt a gála az angolok részéről.