Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Videón, ahogy Asraf Ghani volt afgán elnök testvére hűséget esküdött a táliboknak

Asraf Ghani volt afgán elnök testvére, Hashamt Ghani Ahmadzai a fővárosban, Kabulban tartott ünnepségen hűséget esküdött a táliboknak.

2019. június 4-én készült felvétel Asraf Gáni afgán elnökrõl a kabuli elnöki palotában. Az ázsiai ország független választási bizottsága 2020. február 18-án bejelentette, hogy szavazatok 50,64 százalékával Asraf Gáni hivatalban lévõ államfõ nyerte az elmúlt év szeptemberében tartott elnökválasztást Afganisztánban. MTI/EPA/Dzsavád Dzsalali
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Hashamt Ghani, aki az afganisztáni kucsik Nagytanácsának vezetője, nem töltött be semmilyen hivatalos tisztséget bátyja nyolcéves hivatali ideje alatt.

Az ezen a linken megtekinthető videón Ghani látható, amint Jalil al Rahman Haqqani, a Haqqani-hálózattal kapcsolatban álló tálib tag előtt hűséget esküszik a csoportnak. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Három év börtönt is kaphatnak a kegyetlen állatkínzók

Vannak, akik szigorúbban büntetnék az állatkínzókat, de a törvény ezt nem mindig teszi lehetővé különböző enyhítő körülmények figyelembevétele okán.

Ronaldinho-gólpasszt adott az Arsenal játékosa Kerkezék ellen (videó)

Anno Ronaldinho adott hasonló passzokat, amikor a passz pillanatában szándékosan elfordította a fejét másik irányba, most ugyanezt tette az Arsenal játékosa az utolsó gólnál, majd Rice a hálóba tette a labdát.