18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,909 $

Mégsem tiltják OnlyFansen a felnőtt tartalmakat

Szerdán az OnlyFans bejelentette, hogy felfüggeszti azt a tiltást, ami a felnőtt tartalmakat érintette.

...svg content...OnlyFans
Külföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Korábban sokakat megdöbbentett a hír, miszerint a világ egyik legnépszerűbb tartalommegosztó platformjáról kitiltották a szexuális tartalmakat, amelyek az online felület fő mozgatórugóinak számítottak.

Az OnlyFans végül egy közleményben tudatta, hogy meg szeretnék őrizni a felhasználók és a tartalomgyártók diverzitását és sokszínűségét, ezért október 1-re tolták a tiltás határidejét – írta a CNN. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

A vállalat jelentésében továbbá arról írtak, kiküldték a szükséges e-maileket a júzerek és a tagok számára is, így hamarosan értesülhetnek a változásokról.

A lépés hátterében valószínűleg az állhat, hogy felmérték a helyzetet, és úgy döntöttek, inkább kiállnak az erotikus tartalomkészítők mellett, mivel a legtetemesebb bevételekre kizárólag általuk tettek szert az elmúlt években.

Az OnlyFans vezérigazgatója, Tim Stokley korábban a Bank of New York és a JP Morgan bankokat hibáztatta, amiért blokkolták a platformon tevékenykedő személyek fizetéseit, melynek következtében több ízben is előfordult, hogy zárolták a felhasználói fiókjaikat és csatornáikat.

30 év börtönt kapott az amerikai házelnök férjére támadó férfi

Nagyon súlyos börtönbüntetést szabtak ki arra a férfira, aki 2022-ben Nancy Pelosi volt amerikai házelnök férjére támadt a saját otthonukban.