Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
62,999 $

Totem: Zalán már megint ordibál, totálisan kiakadt (videó)

Zalán teljesen más vezető, mint a rivális csapatnál az ex-kommandós Feri, aki egyelőre sokkal inkább kézben tudja tartani a helyzetet.

...svg content...Fotó: Instagram/Hamvai PG
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Zalán és Feri között lényegesen nagy különbségek vannak, mind tapasztalatban, mind karakterben, és abban, ahogy kezelik a sztárokat. Az jól látható, hogy Zalánnak sokkal több gondja van a csapatával, és erre már nem egy példát láthattunk.

Mondhatjuk ezt annak ellenére, hogy csak nemrég kezdődött el a játék, de rettentő hamar megemelte a hangját, és ez nem biztos, hogy kifizetődő ebben a helyzetben. Ezek után várható volt, hogy lesz még hasonló jelenet. Soron kívül Kiderült, mely kocsikat keresi most mindenki

Sok időnek nem is kellett eltelnie, máris jött az újabb veszekedés, Zalán nemigazán tudta megértetni magát a Szarvasokkal, akikre ismét ráordibált. A Faram VIP győztesét eddig egy csendesebb figurának gondoltuk, de úgy tűnik, hogy a vezér szerepében másképpen reagál a dolgokra.

Egészen hihetetlen lett Sarka Kata formája

Rendkívül izgalmas este elé nézünk, immáron Busa Pista nélkül, aki kiesett a versenyből Völgyesi Gabi ellen. Nem tűnik úgy, hogy a Szarvasok jó irányba haladnak, messze nincs meg bennük a csapategység, és ez hibákat szül.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor bejelentette, Pilismarótnál megcsúszott a töltés

Orbán Viktor miniszterelnök a szombat reggeli rendkívüli sajtótájékoztatót tartott, aminek ideje alatt elmondta, már vágják a centit, és 5 nap van hátra a kiemelt védelmi erőfeszítésekből.