Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,031 $

Mint egy hercegnő, úgy néz ki ezen a képen Gyuricza-Rácz Dóri

Nem is annyira szokatlan, hogy a két vezetéknevet egybe kell írnunk, ami jelzi, hogy számunkra is természetes volt a házasság Dóri és Jenő között.

...svg content...Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ha idén volt esküvő, amit nagyon vártak a követők a közösségi médiában, akkor az biztosan Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nagy napja volt. Valószínűleg sokan nézték volna meg a nagy eseményt élőben, ami végül lenyűgöző lett.

Összesen 80 fős volt a vendégsereg, akik remekül érezhették magukat, és a többség ott maradt a bulin, tehát a hangulatra sem lehetett panasz. Az eddig megjelent képek és videó alapján valóban minden tökéletes lehetett. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Egy menyasszony mindig arról álmodozik, hogy ilyen esküvője legyen, amikor minden a helyén van, nem kell izgulni a dolgok miatt, és közben a vendégek is kiválóan érzik magukat. Nyilván stresszel is járhat a szervezés, ám a végeredmény mindenért kárpótolhat.

Sztárban Sztár leszek! Dráma Majka és Tóth Gabi között

Ez valószínűleg Dóriék esetében sem lehetett másképp, mindketten nagyon precízek, így nem lehetett kérdés, hogy a legapróbb elem is a helyén lesz, és közben a természetesség sem veszik el az eseményen.

Lapozó: 1 2