Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,336 $

23 illegális bevándorlóval a rakterében bukott le az embercsempész

Több mint 20 illegális bevándorlót szállított a rakterében Ausztriába az embercsempész, de a magyar rendőrök résen voltak.

...svg content...Fotó: police.hu
Belföld
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezúttal is a Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztály információi alapján bukott le az embercsempész, egy román sofőr, aki Ausztria felé tartott az illegális bevándorlókkal.

Augusztus 24-én 8 óra 50 perckor intézkedtek a román honosságú kistehergépkocsi román vezetőjével szemben. Nagycenk térségében állították meg az autót, aminek csomagtere tele volt illegális bevándorlókkal. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

Összesen 23 illegális bevándorlót számoltak össze, akik közül 19-en szírnek, míg 4-en pakiasztáninak vallották magukat. „A raktérben tartózkodó külföldiek a rendőröknek sem személyazonosságukat, sem pedig magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni.” – írja a rendőrség.

Videón, ahogy nagy lángok közepette percek alatt kiég egy autó az M0-s autóúton

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrkapitányságon állították elő a sofőrt és a bevándorlókat, akiket ez t követően visszakísérnek az ideiglenes biztonsági határzárhoz. „A román sofőrrel szemben a nyomozók embercsempészés bűntett elkövetésének gyanúja miatt eljárást indítanak.”

Már tudni, miért vont le indokolatlanul pénzt az Apple a magyar számlákról

Az OTP Bank szakemberei közvetlenül érték el az Apple londoni központjának szakértőit, akik a háttérben folyamatosan dolgoznak az ügyön.