Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Curtis az év egyik legmeghatóbb képét posztolta, minden tiszteletünk az övé

Nehéz lenne igazán szavakba önteni ezeket az érzéseket, és sok olyan komment született a bejegyzés alatt, amelyek ezt erősítik meg.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis mindig is igyekezett a lehető legjobban kiszolgálni a rajongókat, hiszen ők azok, akik lehetővé teszik a karrierjét, mint minden más zenésznek. A rapper dalszövegíróként is jelesre vizsgázott, és apaként is ezt teszi.

A fiatalabb rajongói szintén nagyon kedvelik őt, és nemrég az egyik koncertjén egy egészen megható pillanatot rögzítettek, ahogy Curtis kifejezi a tiszteletét a fiatal rajongójának, aki számára ez egy egészen különleges pillanat lehetett. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

A kép kapcsán közölt pár érzelmes sort a rapper. „Néztél már gyerekszembe? Pár éves gyerek szemébe. De nem úgy felszínesen, ahogy mi egymásra nézünk – hanem komolyan.” – kezdte a bejegyzésében.

„Kíváncsian. Mélyen. (…) Édenkerti tekintet ez. Zavartalan békés. Tiszta. És… boldog? Igen, boldog. De nem úgy, hogy örömteli, hanem úgy, hogy egységben él önmagával: egy olyan világból néz, ahol nincs még hasadtság, dráma, – ahol a lélek még nem koszos”

TV2 Totem: totális káosz az egyik csapatnál, már ordibálni kellett velük (videó)

Érdemes megnézni a reakciókat, rengeteg komment érkezett, amelyek hasonló érzéseket erősítenek meg. „Ez így igaz… Nekem 5 éves, nem beszélő autista kisfiam van… De a tekintete mindent elmond” – írta az egyik hozzászóló.

Lapozó: 1 2

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.